MANİSA / AHMETLİ - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

Ulucami Mahallesi Akasya Sok No12 Ahmetli / MANİSA
Vizyon
İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
Misyon
Bütün Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Başarılar
Ahmetlinin en köklü okulu olarak her yıl başarılarımıza yenilerini ekliyoruz. Her yıl 8. sınıf öğrencilerimizin %10´u fen lisesi kazanabilecek düzeyde lgs puanı almakta ve her yıl öğrencilerimizin %20´ye yakını sınavlı okullara yerleşmektedir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2090
Öğretim Şekli :Normal (Gazi İlkokulu ile aynı binada olunduğundan Gazi Ortaokulu olarak sabah saatlerinde ders yapmaktayız)
Başlama 07:50 Bitiş 13:30
İlçe Merkezinde
Okulun Sınav Başarı Durumu
2021 LGS sonuçlarına göre 1 öğrencimiz Halil Kale Fen Lisesi, 1 öğrencimiz Soma Fen Lisesi, 1 Öğrencimiz Alaşehir Fen Lisesi, 6 Öğrencimiz Salihli Mehmetçik Anadolu Lisesine yerleşmiştir. Her yıl 8. sınıf öğrencilerimizin %10´u fen lisesi kazanabilecek düzeyde lgs puanı almakta ve her yıl öğrencilerimizin %20´ye yakını sınavlı okullara yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler
Her yıl Manisa genelinde yıldızlar futbol, minikler futbol, badminton müsabakalarına katınılmakta, bocce, güreş, karate, basketbol sporları ile ilgilenen bir çok öğrencimiz bulunmakta. 2022 yılında Güreş sporunda il birinciliği, ikinciliği ve üçüncülü olan bir çok öğrencimiz bulunmakta.
TÜBİTAK faaliyetleri belli aralıklarla yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
Pandemi döneminden önce okul gezilerimiz ülkemizin dört bir yanına yapılırken pandemi nedeni ile okul gezilerimiz de olumsuz etkilenmiştir.